Koko kehon vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiaa voi suositella monenlaisiin vaivoihin esimerkiksi:

Stressi, päänsärky, migreeni, verenpaine, kohonnut kolesteroli, yleinen, väsymys, uupumus, nivel- ja lihassäryt, akuutit /krooniset poskiontelovaivat, allergia, astma, ummetus, naistenvaivat (kuukautiskivut, vaihdevuosivaivat), miesten vaivat (prostata, impotenssi), lapsettomuus, unettomuus, koliikki, tulehduskierteet.  

Mitä vyöhyketerapia on?

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltaista kehon, mielen ja tunteiden tasapainottamista ja on yli 5000 vuotta vanha hoitomuoto.

Vyöhyketerapiassa ihminen kuvastuu pienoiskoossa korviin, kämmeniin, selkään, kasvoihin ja jalkapohjiin joista muodostuvat heijastepisteet. Jokaisella hoitokerralla käydään läpi asiakkaan koko keho heijastepisteiden kautta.

Mihin vyöhyketerapia auttaa?

Yksittäisellä käsittelykerralla saadaan helpotusta elimistön häiriötiloihin mutta useammalla käsittelykerralla saadaan aikaan pysyviä tuloksia. Hoitokertojen määrä on yksilöllistä.

Vyöhyketerapia saa aikaan elimistön puhdistautumista, tästä voi aiheutua hetkellisesti oireita ja monenlaisia reaktioita, ennen, jälkeen ja jopa hoidon aikana mutta sitä ei tarvitse pelästyä, reaktio on merkki paranemisesta.

Hoidon aikana heijastealueilla voi tuntua kipua, se on merkki häiriötilasta.

Parasta olisi kuitenkin hoidattaa terveyttään ennaltaehkäisevästi vaikka ei olisikaan mitään erityistä vaivaa.

Vyöhyketerapiaan voi tulla myös vain hemmottelemaan itseään ja rentoutumaan.

Hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen on hyvä kuunnella itseään ja juoda vettä, koska se auttaa kehoa poistamaan jo liikkeellä olevat kuona-aineet.

Hoitoa ei suositella jos sinulla on :

Syöpä, vaikea sydänvika, tahdistin, marevan-lääkitys, vaikea mielisairaus, psykoosi, psykiatrinen potilas, pitkäaikaiset lääkkeet, kuumetta, vaikea tulehdus,  elinsiirtopotilas, alkoholisoitunut tai krapulassa, tarttuvat sairaudet, umpisuolitulehdus, elimistössä olevat esineet (sirpaleet, kierukka, naulat, implantit jne..), tai jos olet raskaana.

Hinta: 1h 20min / 70€

Soita ja varaa aika.

Puh. 040-6761660